meisjeopschommelbreda.jpeg

Partners van Verbeter Breda

Zij steunen het Pact van Breda

Onze partners

Op deze pagina vind je alle organisaties die zorgen dat Breda in 2040 een stad is met gelijke kansen voor iedereen, waar je ook opgroeit.

De 6 principes van Verbeter Breda
  1. Met en voor bewoners
  2. Preventie
  3. Buurt-, wijk- en stadsgericht
  4. Meerjarige aanpak
  5. We ondersteunen anders
  6. We bouwen aan vertrouwen
Overzicht

Klik op de naam of het logo om te lezen waarom zij Verbeter Breda zo belangrijk vinden!

Alles A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
alwel_logo_kleur_hr.png
Alwel
Alwel
alwel_logo_kleur_hr.png
Alwel

Alwel heeft samen met de andere collega-woningcorporaties duizenden woningen in het gebied van Verbeter Breda. We vinden het heel belangrijk dat er voor de bewoners een fijne en veilige wijk is. Een wijk waarin onze huurders (en hun kinderen) een goede toekomst hebben. Daarom verbinden wij ons de komende 20 jaar aan deze wijken. Alle Alwel-collega’s zijn dagelijks in de wijk te vinden en werken samen met anderen om de bewoners goed te ondersteunen.

Naar Alwel
amarant-logo.png
Amarant
Amarant
amarant-logo.png
Amarant

Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. We helpen problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten ons in voor een hogere kwaliteit van leven. Dat doen we in verbinding met verwanten, medezeggenschap en samenwerkingspartners.

Naar Amarant
naamloos-2.png
Amphia
Amphia
naamloos-2.png
Amphia

In Amphia krijgen mensen uitstekende zorg die past bij wat zij nodig hebben. Daarmee bedoelen we: de juiste medisch specialistische zorg, op de juiste plek, op het juiste moment voor de juiste patiënt.

Naar Amphia
8520_annahuis_logo.png
Annahuis
Annahuis
8520_annahuis_logo.png
Annahuis

Het Annahuis is een inloophuis waar iedereen welkom is. We hebben speciale aandacht voor mensen die verkeren in een complexe en kwetsbare positie wat betreft hun inkomen, huisvesting, (psychische) gezondheid en/of sociale netwerk. Dit is echter iets wat iedereen kan overkomen. Wij geloven dat alle mensen zowel krachtig als kwetsbaar zijn.

Naar Annahuis
avans-hogeschool-logo.png
Avans Hogeschool
Avans Hogeschool
avans-hogeschool-logo.png
Avans Hogeschool

Bij Avans Hogeschool is ons eigen merk een werkwoord: Avans yourself. We zijn ambitieus en dat laten we zien. We dragen uit wát we doen, waaróm we dat doen en hóe we dat doen. Door van Avans een werkwoord te maken, claimen we onze ambitie en trots.We leiden wendbare en veerkrachtige professionals op. Studenten van Avans die het verschil maken en impact creëren.

Naar Avans Hogeschool
ce0481_8e01581e0036428ea8cfed6fc06bc405mv2.png
B-in motion
B-in motion
ce0481_8e01581e0036428ea8cfed6fc06bc405mv2.png
B-in motion

B-in motion organiseert eigenzinnige ontmoetingen, realiseert buurtparticipatie en produceert culturele evenementen.

Naar B-inmotion
betrokken-ondernemers-breda-logo-750x400-1.png
Betrokken Ondernemers Breda
Betrokken Ondernemers Breda
betrokken-ondernemers-breda-logo-750x400-1.png
Betrokken Ondernemers Breda

Betrokken Ondernemers Breda verbindt ondernemers en maatschappelijke partijen in de gemeente zodat we samen Breda sterker maken. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven en maatschappelijke organisaties gezamenlijk en uit eigen beweging maatschappelijke thema’s aanpakken, zodat we grote en duurzame impact maken in onze stad. Wij inspireren, adviseren en activeren het netwerk.

Naar Betrokken Ondernemers Breda
blast.png
BLASt
BLASt
blast.png
BLASt

BLASt wil een vrije ruimte zijn om het gesprek over én met de stad te voeren. Het gesprek dat gaat over het belang van de ruimtelijke disciplines voor Breda. Onze activiteiten spiegelen we telkens aan deze uitgangspunten. We volgen daarbij niet alleen de ambities van de gemeente en andere initiërende partijen maar dragen zelf ook agendapunten aan. BLASt staat voor agenderen, reflecteren, verbinden en inspireren.

Naar BLASt
6102_bndestem.jpg
BN De Stem
BN De Stem
6102_bndestem.jpg
BN De Stem

BN De Stem is de regionale krant, onderdeel van DPG Media. DPG Media
gelooft dat onafhankelijke, vertrouwde en met passie gemaakte media van eigen bodem het leven verrijken en bijdragen aan een sterke en verbonden samenleving.

Naar BN de Stem
image90.png
BOOM strategie en communicatie
BOOM strategie en communicatie
image90.png
BOOM strategie en communicatie

Communicatiebureau met meer dabn dertig jaar ervaring. Bij BOOM staan we voor duurzame vooruitgang. Voor organisaties, hun mensen én hun omgeving. Dat doen we vanuit een aantal waardengedreven principes. Zij staan voor wat wij belangrijk vinden en hoe wij daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Naar BOOM
bredamarketing.png
Breda Marketing
Breda Marketing
bredamarketing.png
Breda Marketing

Onze missie is om meer mensen van Breda te laten houden om er te wonen, werken, studeren, netwerken of te verblijven. We willen dat Breda geliefd is om haar sociale karakter, de verbeeldingskracht van makers, doeners en denkers om technologie in te zetten voor een betere wereld en haar aanjagersrol voor brede vergroening. We koesteren het verleden en omarmen morgen. Kwaliteit van leven staat voorop. Voor iedereen.

Naar Breda Marketing
buas_rgb.png
BUas
BUas
buas_rgb.png
BUas

Breda University of Applied Sciences is een gespecialiseerde en internationale hogeschool. Op onze groene, open en kleinschalige campus in Breda studeren zo’n 7.000 studenten. Ze volgen een bachelor- of masteropleiding op hbo- of wo-niveau, of een Associate degree. In ons onderwijs en onderzoek werken we aan betekenisvolle projecten met professionals uit het wereldwijde werkveld.

Naar BUas
buddy-t-buddy.png
Buddy to Buddy Breda
Buddy to Buddy Breda
buddy-t-buddy.png
Buddy to Buddy Breda

Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Naar Buddy to Buddy Breda
budgetkracht.png
Budgetkracht
Budgetkracht
budgetkracht.png
Budgetkracht

BudgetKracht biedt ondersteuning bij financiële zorgen door middel van het aanbieden van verschillende diensten. Financiële zorgen komen meestal niet alleen, vaak zijn er ook op andere levensdomeinen belemmeringen. Zo kan er sprake zijn van werkloosheid, een beperking, psychiatrische problematiek, echtscheiding, enzovoorts. Door financiële zorgen kan iemand niet meer helder beslissingen maken en uit onderzoek blijkt dat het IQ (tijdelijk) afneemt en stress toeneemt. BudgetKracht ondersteunt bij financiële zorgen en werkt samen met (maatschappelijke) partners. Dit met als doel om financiële zelfredzaamheid te bevorderen.

Naar Budgetkracht
56623-logo-chasse-theater.png
Chasse theater
Chasse theater
56623-logo-chasse-theater.png
Chasse theater

Met drie theaterzalen en evenveel cinemazalen is het Chassé Theater het grootste culturele podium van Zuidwest-Nederland. Jaarlijks bezoeken zo’n 350.000 bezoekers uit Breda en van verder weg voorstellingen uit het brede theater- en filmaanbod. Niet alleen vooraanstaande artiesten en gezelschappen treden er op. Ook vrijetijdsspelers, jong talent en internationale acts staan er op de planken. Al meer dan 25 jaar is het Chassé Theater een inspirerende plek die gelukkig maakt. 

Naar Chasse Theater
33390.png
Curio
Curio
33390.png
Curio

Aangenaam, Curio is de naam. We zijn benieuwd naar wie jij bent. Nieuwsgierigheid is de basis van groei. Voor onze studenten en leerlingen, maar ook voor onszelf. Wij zijn namelijk constant bezig met vernieuwen. En we begrijpen dat iedereen anders is. Als leerling heb je de keuze uit opleidingen in allerlei soorten en maten. En kies je een school die bij jou past. Maak kennis.

Naar Curio
droomwonen.jpg
Droomwonen
Droomwonen
droomwonen.jpg
Droomwonen

droomwonen.comen is een specialistisch adviesbureau dat veel wordt betrokken bij het initiëren, adviseren en begeleiden van projecten waarbij de invloed van de consument maximaal is. Daarnaast helpen wij bedrijven en organisaties door (strategische) advisering, herontwikkeling en het begeleiden van vastgoedprojecten binnen de sector woningbouw.

Naar Droomwonen
gelukgroep.png
Gelukgroep
Gelukgroep
gelukgroep.png
Gelukgroep

Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen, renoveren, onderhouden en afwerken van vastgoed. Wij staan garant voor een no-nonsense aanpak, topkwaliteit en zorg voor jou als klant. Als Zeeuwse onderneming gaan we met onze directe benadering recht door zee!

Naar Gelukgroep
logogemeentebreda.png
Gemeente Breda
Gemeente Breda
logogemeentebreda.png
Gemeente Breda

In Breda vinden we het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Of je nu geboren bent of woont in het Ginneken of de Hoge Vucht. Daar waar iemand hulp nodig heeft om mee te kunnen doen, bieden we die hulp. Tegelijkertijd betekent dit ook dat we aan de inwoner vragen om zich in te zetten om zijn of haar eigen kansen te benutten en/of zich in te zetten voor de Bredase samenleving.

We geloven namelijk dat een stad alleen kan groeien als we onverdeeld zijn en onderlinge samenhang voelen. Een stad kan niet floreren als alleen de mensen met wie het al goed gaat vooruit komen; iederéén moet vooruit komen. Als het lukt om dit samen met inwoners en partners in de stad te realiseren, ontstaan er mooie dingen in onze stad.

Naar gemeente Breda
getstarted.png
Get Started
Get Started
getstarted.png
Get Started

Wij maken het verschil door niet te kijken naar wie je bent, wat je hebt gedaan, maar juist naar wat jij wilt en kunt bereiken. Hierin bieden we niet alleen coaching maar ondersteunen we jou ook in het vinden van een opleiding, stageplek en/of (bij)baan. Het doel van Get Started is om, door middel van unieke laagdrempelige individuele ondersteuning, belemmeringen weg te nemen richting het behalen van een startkwalificatie en of de juiste begeleiding naar een volgende stap richting de toekomst.

Naar Get Started
ggd_wb.png
GGD West-Brabant
GGD West-Brabant
ggd_wb.png
GGD West-Brabant

De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor risicogroepen. Dit doen we door risico’s voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen. Ook die van jou!

Naar GGD West-Brabant
384076909f.png
GGZ Breburg
GGZ Breburg
384076909f.png
GGZ Breburg

Wij bieden geestelijke gezondheidszorg in de omgeving Midden- en West-Brabant. Jij staat bij ons centraal – niet je ziekte of ongemak.

Naar GGZ Breburg
goedzooi.png
Goedzooi
Goedzooi
goedzooi.png
Goedzooi

 
Goedzooi is een creatief bureau dat bijzondere verhalen maakt waar je verliefd op wordt. Dat doen we door samen met de doelgroep verhalen te ontwikkelen die het waard zijn om te vertellen én de wereld veranderen. Altijd rebels, anders, vol ‘fuck-it-mentaliteit’, vernieuwend en met liefde. Omdat we geloven dat de wereld vol zit met liefde, maar je er alles aan moet doen om dat eruit te halen.

Naar Goedzooi
grotebroer.png
Grote Broer Grote Zus Breda
Grote Broer Grote Zus Breda
grotebroer.png
Grote Broer Grote Zus Breda

GBGZ wil een vangnet bieden voor de jongeren waarbij het opgroeien in deze complexe, snel veranderende maatschappij niet vanzelfsprekend is. Deze jongeren kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Iemand die er voor ze is, ze serieus neemt, naar ze luistert, maar vooral iemand die kijkt naar de dingen die ze wel kunnen in plaats van naar de dingen die ze niet kunnen. We bieden een veilige, lerende omgeving waar zowel jongens als meiden een luisterend oor kunnen vinden, zichzelf kunnen zijn en door onze vormende manier van werken kunnen ze zich ontwikkelen en ontplooien als vrijwilligers in de wijken.

Grote broers en zussen zijn jongens en meiden vanaf 16 jaar die een positieve bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid binnen de wijk waar zij actief zijn, en vaak ook zelf vandaan komen.

Naar Grote Broer Grote Zus
huisartsenzorggroep.png
Huisartsengroep Zorggroep Breda
Huisartsengroep Zorggroep Breda
huisartsenzorggroep.png
Huisartsengroep Zorggroep Breda

Als zorggroep van huisartsen in 52 praktijken en 1 hybride praktijk werken wij samen aan zinvolle zorg op verschillende gebieden. Dit doen wij voor het behouden of herstellen van een goede gezondheid van circa 200.000 ingeschreven inwoners in Breda en omliggende gemeenten. Wij zetten ons in om de vaste vertrouwde huisartspraktijk en kwalitatief goede zorg in de eigen buurt toegankelijk en beschikbaar te houden in samenwerking met alle betrokkenen en onder leiding van een jongere generatie huisartsen. 

Naar Huisartsen Zorggroep
humanitas_logo.png
Humanitas
Humanitas
humanitas_logo.png
Humanitas

Humanitas Breda is er voor mensen die met behulp van een vrijwilliger op eigen kracht iets willen veranderen aan hun situatie. Wij verbinden Bredanaars met elkaar zonder onderscheid te maken in afkomst, geloof en/of cultuur.

huurderskoepel.png
Huurderskoepel Laurentius
Huurderskoepel Laurentius
huurderskoepel.png
Huurderskoepel Laurentius

Het bestuur van de huurderskoepel, de Huurdersraad, wordt gevormd door huurders van Laurentius die op vrijwillige basis de algemene belangen van alle huurders van Laurentius behartigen. Uitgangspunten zijn kwalitatief en betaalbaar wonen, leefbaarheid en een veilig en duurzaam woonklimaat voor iedereen, ongeacht inkomen of maatschappelijke positie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat huurders zelf ook verantwoordelijkheid nemen voor het woonklimaat in hun wijk. Dit alles willen wij bereiken door service te verlenen, ontmoetingen te organiseren en speerpunten te formuleren voor overleg met de directie.

Naar Huurderskoepel Laurentius
imw-breda.png
IMW Breda
IMW Breda
imw-breda.png
IMW Breda

Wij zijn er voor de kwetsbare minderheid van mensen in de samenleving die er niet in slaagt hun problemen zelfstandig op te lossen. Mensen die voor hulp of bescherming niet kunnen terugvallen op zichzelf of hun directe omgeving. Of het nu gaat om schulden, eenzaamheid, spanningen in het gezin of problemen met instanties.

Naar IMW Breda
inos-logo-large.png
Inos
Inos
inos-logo-large.png
Inos

Wij geloven dat wij allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Op onze scholen geven wij vorm en inhoud aan dit motto. Wij helpen leerlingen hun talenten te ontdekken. Wij begeleiden hen in hun groei tot zelfbewuste en verantwoordelijke mensen. Onze inzet is dat kinderen in een steeds veranderende wereld blijven leren, verschillen accepteren en respectvol samenleven.

jeugdfonds-sport-cultuur_logo.png
Jeugdfonds Sport & Cultuur
Jeugdfonds Sport & Cultuur
jeugdfonds-sport-cultuur_logo.png
Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Naar Jeugdfonds
jinc.png
JINC
JINC
jinc.png
JINC

Ieder kind heeft talent. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

Naar Jinc
jobi_logo.png
JOBi Jeugd Ontbijt Breda initiatief
JOBi Jeugd Ontbijt Breda initiatief
jobi_logo.png
JOBi Jeugd Ontbijt Breda initiatief

Kinderen zonder ontbijt naar school. Door armoede, in Nederland, in Breda? Dat kan echt niet! JOBi zorgt ervoor dat deze kinderen iedere week een ontbijtbox voor 7 gezonde ontbijtjes thuisbezorgd krijgen.

Naar JOBi
logo-kober.png
Kober Kinderopvang
Kober Kinderopvang
logo-kober.png
Kober Kinderopvang

Gelijke kansen voor ieder kind. Daar draait het om bij Kober kinderopvang. We zien kinderen als nieuwsgierig en sociaal. Ieder kind ontdekt de wereld op eigen wijze. Dagelijks zetten we ons vol overgave in om kinderen op de juiste manier te begeleiden.

Naar Kober
logos_corp_73647_logo-met-slogan.jpg-960x520-c40ac.png
Laurentius
Laurentius
logos_corp_73647_logo-met-slogan.jpg-960x520-c40ac.png
Laurentius

Laurentius is een woningcorporatie in Breda. Wij verhuren en onderhouden ruim 8.300 woningen, parkeerplaatsen en andere panden in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam. Samen met onze bewoners en samenwerkingspartners bieden we een thuis, goed en betaalbaar wonen, voor onze bewoners. Laurentius is een vereniging waar bewoners lid van kunnen worden.

Naar Laurentius
libreon_logo.png
Libreon Onderwijs
Libreon Onderwijs
libreon_logo.png
Libreon Onderwijs

Voor ouders en leerlingen moet er iets te kiezen zijn in de regio Breda. Om dat te realiseren stimuleren we een onderwijsaanbod dat voor iedereen aantrekkelijk is. De scholen van Libréon hebben de ruimte om een eigen identiteit en profiel vorm te geven en te ontwikkelen. Voor alle leerlingen moet er plek zijn. 

Naar Libreon
maas-jacobs_logo.jpg
Maas Jacobs
Maas Jacobs
maas-jacobs_logo.jpg
Maas Jacobs

Wij zorgen graag dat mensen op een fijne en mooie plek kunnen wonen, werken en/of recreëren, maar dragen ook een warm hart toe aan het behoud van de authentieke en historische uitstraling van dorpen en steden. Dat zijn onze drijfveren.

Naar MaasJacobs
markant_leersaam.png
Markant LeerSaam
Markant LeerSaam
markant_leersaam.png
Markant LeerSaam

Stichting Onderwijsgroep Markant-LeerSaam is een ambitieuze en innovatieve stichting voor openbaar primair onderwijs die KWALITEIT met hoofdletters wil schrijven. Onder Markant-LeerSaam ressorteren 10 basisscholen in Breda, Bavel, Etten-Leur, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Wij dragen zorg voor openbaar onderwijs aan ca. 2800 basisschoolleerlingen. Onze scholen hebben de ambitie om het beste onderwijs in de wijk of dorp te bieden, we hebben keuze genoeg. Het onderwijskundige aanbod van de scholen is divers; Montessori, Jenaplan, The Leader in Me, Hoogbegaafdheid, onderwijs kansenscholen, etc.

Naar Markant
mee_wb_logo.png
MEE West Brabant
MEE West Brabant
mee_wb_logo.png
MEE West Brabant

MEE maakt meedoen mogelijk! De focus van MEE West-Brabant ligt op participeren. Meedoen dus, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Een van onze beloften hierbij is om dit zo eenvoudig mogelijk te realiseren. MEE richt zich op burgers met (tijdelijk) beperkte regie, beperkte sociale redzaamheid en problemen met het zelfstandig participeren in de samenleving.

Naar MEE West-Brabant
logopolitie.png
Nationale Politie, eenheid Zeeland-West-Brabant, district de Baronie
Nationale Politie, eenheid Zeeland-West-Brabant, district de Baronie
logopolitie.png
Nationale Politie, eenheid Zeeland-West-Brabant, district de Baronie

De politie heeft zich aangesloten bij verbeter Breda om met elkaar te werken aan een stad waarin pijn en welvaart eerlijk verdeeld zijn. Zodat iedere wijk in Breda veilig en aantrekkelijk is om in te wonen en te leven.

Naar Politie
nieuweveste.png
Nieuwe Veste
Nieuwe Veste
nieuweveste.png
Nieuwe Veste

Breda enthousiast maken voor activiteiten op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Dat is waar wij voor staan. Want meedoen brengt mensen bij elkaar en maakt het leven mooier. Je bent nooit te oud of te jong. Meedoen maakt je een rijker mens. Goed voor jou en voor een kleurrijk en levendig Breda.

Taal en cultuur zijn belangrijk voor mensen. Daarom willen we iedereen er mee in aanraking brengen. Hoe? Stel je voor: heel veel leuke ontmoetingsplaatsen vol taal, creativiteit en kunst waar je altijd iets beleeft. Je laat je verrassen, je maakt iets, je leert iets en je ontmoet mensen die dezelfde of een totaal andere passie hebben. Muziek, dans, tekenen, schilderen, taal, debatteren, fotografie en 3D-printen. Iets geks, iets leuks… bedenk het maar en het kan. Natuurlijk zijn die ontmoetingsplaatsen zowel digitaal als op verschillende plekken in Breda. Bij ons en bij onze partners.

Wij brengen je actief in contact met die ontmoetingsplaatsen. We zoeken Bredanaars op in de buurten, wijken, dorpen en scholen. We maken ze enthousiast en dagen ze uit om mee te doen.

Naar Nieuwe Veste
novadic.png
Novadic Kentron
Novadic Kentron
novadic.png
Novadic Kentron

NK is dé expert voor verslavingszorg en verslavingskunde in Brabant. Een dynamische organisatie, met loyale, professionele en betrokken medewerkers. Letterlijk en figuurlijk dicht bij de cliënt, met vestigingen in heel Brabant en een persoonlijke aanpak, of het nu gaat om preventie, kortdurende of specialistische behandeling of intensieve zorg en begeleiding.

Naar Novadic Kentron
onslabel_logo.png
ONS Label
ONS Label
onslabel_logo.png
ONS Label

ONS label Breda is een sociale coöperatie die maatschappelijke impact maakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden en werkervaring te bieden binnen een van haar bedrijfsonderdelen en duurzaam te laten uitstromen naar betaald werk. Ook biedt ONS label Breda stageplaatsen, arbeidsmatige dagbesteding en trainingen.

Naar ONS Label
quiet_breda.png
Quiet Breda
Quiet Breda
quiet_breda.png
Quiet Breda

Quiet Breda verbindt mensen in armoede (Members), bedrijven (Sponsoren) en particulieren (Supporters) in Breda. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken. Wij geloven dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meetelt, ertoe doet. Dit versterkt eigenwaarde en daardoor kracht om te leven in plaats van te óverleven.

Naar Quiet Breda
3210_rabob.jpg
Rabobank Amerstreek
Rabobank Amerstreek
3210_rabob.jpg
Rabobank Amerstreek

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Naar Rabobank Amerstreek
rebalance.png
ReBalance Fysiotherapie
ReBalance Fysiotherapie
rebalance.png
ReBalance Fysiotherapie

Bij ReBalance Fysio Breda staat hoog kwalitatieve zorg voor op. De zorg wordt geheel afgestemd op de patiënt om een zo goed mogelijk herstel te kunnen bieden en/of lichaamsfuncties te blijven behouden. Elke patiënt moet controle krijgen over zijn of haar problematiek om zo vooruit te kunnen met zijn werk, hobby en passie.

Naar ReBalance Fysiotherapie
rodekruis.png
Rode Kruis Breda
Rode Kruis Breda
rodekruis.png
Rode Kruis Breda

Het ​​Rode Kruis locatie de Baronie verleent hulp aan de inwoners van de gemeenten: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Oosterhout en Zundert.

Naar Rode Kruis Breda
logo_surplusnw_def_rgb_vierkant_klein.png
Surplus
Surplus
logo_surplusnw_def_rgb_vierkant_klein.png
Surplus

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van woonzorg, thuiszorg, behandeling en welzijn. Hierbij staan de eigen kracht en de eigen mogelijkheden van de klant centraal. De kwaliteit van ons werk ontstaat in het contact van mens tot mens, want ieder mens is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om de ander écht te zien. Dat is het uitgangspunt in alles wat we doen.

Naar Surplus
image91.png
Thebe
Thebe
image91.png
Thebe

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 19 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 25 woonzorgcentra in de regio. Wij staan voor professionele zorg en leggen de nadruk op zelf, thuis & technologie.

Naar Thebe
voedselbank-breda.jpg
Voedselbank Breda
Voedselbank Breda
voedselbank-breda.jpg
Voedselbank Breda

Wij helpen onze klanten door gratis voedsel te geven dat wij ontvangen van onze voedseldonateurs. Supermarkten, fabrikanten, bakkers en groente- en fruittelers zijn altijd welkom. Ook donateurs die geld geven zijn welkom. Dat geld kunnen we goed gebruiken omdat we  geld nodig hebben voor onze gebouwen en het vervoeren van het voedsel.

Naar Voedselbank Breda
logo_wonenbreburg.png
WonenBreburg
WonenBreburg
logo_wonenbreburg.png
WonenBreburg

WonenBreburg richt zich als sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg op het huisvesten van mensen met beperkte kansen op de particuliere woningmarkt. Samen met bewoners en andere belanghebbenden, dragen wij bij aan leefbare wijken. 

Naar Wonen Breburg
naamloos-3.png
Young Impact
Young Impact
naamloos-3.png
Young Impact

YOUNG IMPACT IS EEN STICHTING DIE JOU HELPT DE WERELD TE VERBETEREN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST.

Naar Young Impact
Word ook partner

Sluiten jij en je medewerkers met je organisatie ook graag bij ons aan? Laat het ons weten. Dan drinken we graag een kop koffie met je om dat te bespreken!

Wil je wat kwijt of nooit meer iets missen?

Heb je een vraag, opmerking of een idee? Laat het ons weten! En abonneer je zeker op onze nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte.