Kennisbank

Al doende leer je. Dat geldt ook voor Verbeter Breda.

We werken samen aan vernieuwing!

Leren van en met elkaar is een belangrijk onderdeel van Verbeter Breda. Het programma is voor een groot deel gebaseerd op leren uit ervaring. Leren doen we continu. En we doen dat het best met een open en nieuwsgierige geest, door te luisteren, vragen te stellen en ideeën te onderzoeken.

Samen met de partners en kennisinstellingen in Breda en daarbuiten houden we de vinger aan de pols. We monitoren en evalueren wat we doen. Zodat we ook afscheid kunnen nemen van maatregelen die niet brengen wat we voor ogen hebben.

2022alliantiekwwjwz.jpeg

Leren van elkaar

We vertellen zo veel mogelijk wat we doen, via rapportages, nieuwsbrieven en publicaties. Dat doen we voor onszelf, voor de stad en voor elkaar. Zo kunnen we blijven leren van elkaar. 

voetbaltoernooi.jpeg

Monitor Verbeter Breda

Op onze monitor kun je zien hoe het staat met de doelen van Verbeter Breda. Lopen we op schema? Welke zijn al behaald? En welke hebben nog wat meer tijd nodig?

stapeldocumenten.jpg

Publicaties en downloads

Ben je op zoek naar ons Pact? Naar onze nieuwsbrieven, een rapportage of een interessant artikel? Check dan onze bibliotheek!

Wil je wat kwijt of nooit meer iets missen?

Heb je een vraag, opmerking of een idee? Laat het ons weten! En abonneer je zeker op onze nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte.