Verbeter Breda, Kom in actie!

Kom in actie

Verbeter Breda gaat over het tegengaan van tweedeling in de stad. Dat is een taai en langdurig proces. Het duurt waarschijnlijk lang voordat bewoners echt zien dat er iets veranderd.


Om ook nu al iets concreets te kunnen doen is er het ‘Actieplan’. De gemeenteraad heeft geld beschikbaar gesteld om plannen die nu bijdragen aan het tegengaan van tweedeling in de buurten te steunen. Er zijn al enkele ideeën uitgevoerd van mensen die hebben meegepraat over Verbeter Breda. Jongeren hebben bijvoorbeeld een stage plan gemaakt. En er worden ontbijtjes verstrekt aan kinderen die te vaak met een lege maag naar school gaan.

We willen graag meer mensen bereiken. En het makkelijker maken om zelf aan de slag te gaan. Hier kan nu ook subsidie voor worden aangevraagd.


Heb je een goed plan of ken je iemand met een goed plan? Check www.breda.nl/verbeterbreda  voor meer informatie en de voorwaarden.
 Heb je vragen of wil je even overleggen? Bel, mail of app met Debby Weterings: info@verbeterbreda.nl / 076-5293886.

Flyer gelijke kansen

Graag vragen wij je aandacht voor onderstaande flyer met informatie over het Actieplan. Zie je mogelijkheden om de flyer door te sturen naar anderen? Graag!