'Buurten' met wethouder Arjen

Vragenuurtje in Hoge Vucht

Woon je in Hoge Vucht? En heb je vragen of ideeën over de veiligheid, jouw woonsituatie of activiteiten in de buurt? Kom dan naar het Buurtpunt Hoge Vucht! Elke eerste vrijdag van de maand kun je bovendien in gesprek met wethouder Arjen van Drunen.

Elke dinsdag- en donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kun je in het Buurtpunt je vragen stellen over veiligheid, wonen en buurtactiviteiten. Ze worden beantwoord door medewerkers van Alwel, Laurentius, WonenBreburg en Gemeente Breda. Ook je ideeën hoe het beter kan in de wijk zijn welkom!

Praten met de wethouder

Elke eerste vrijdag van de maand tussen 9.00 - 11.00 uur zit wethouder Arjen van Drunen klaar om met jou in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld als je vragen of ideeën hebt over de leefbaarheid in je wijk. Wil je een gesprek? Stuur dan een mail naar contact@breda.nl. Zet in het onderwerp wel even ‘Buurten met Arjen'.

Je vindt het Buurtpunt aan de Roeselarestraat 644, aan de buitenzijde van winkelcentrum Moerwijk. Wanneer de grote strandvlag buiten staat, is er iemand aanwezig.