Doe mee met het Straatraad voetbaltoernooi op 23 augustus en scoor voor gelijkheid!

23 t/m 24 augustus 2024 VV De Baronie, Blauwe Kei 1 A, 4834 AW Breda
straatraad_voetbaltoernooi.jpeg

Doe mee met het Straatraad Voetbaltoernooi op 23 augustus – Scoor voor Gelijkheid in Breda!

Maak het verschil en schrijf je in voor het Straatraad Voetbaltoernooi op vrijdag 23 augustus. Dit bijzondere evenement, een initiatief van de Straatraad, in samenwerking met Surplus, 1TeamHogeVucht, Gemeente Breda, Betrokken Ondernemers Breda en Verbeter Breda, heeft als doel stigma's rond dak- en thuislozen te doorbreken en samenhang in de gemeenschap te bevorderen. Het toernooi brengt uiteenlopende groepen samen, van 'straatschoffies' tot politie en handhavingsmedewerkers, om door middel van sport dialoog en wederzijds begrip te stimuleren.

Programma highlights

  • Diverse Teams: Vorm een team met buurtgenoten, vrienden of collega's en speel tegen teams van straatjongeren, politie en meer.
  • Feestelijke Afsluiting: Geniet na het toernooi van een gezellige barbecue, live muziek verzorgd door Grote Broer Grote Zus, en een prijsuitreiking door oud-NAC speler Mats Seuntjens.
  • Gemeenschapsgevoel: Dit evenement is meer dan alleen voetbal; het is een kans om deel te nemen aan een grotere dialoog en bij te dragen aan een inclusiever Breda.

Praktische informatie

  • Deelname per team 25 euro
  • Locatie: VV Baronie
  • Datum: 23 augustus
  • Start: 13.00 uur
  • BBQ: 19.30 uur

Het toernooi vindt plaats op 23 augustus, en de dag belooft een combinatie van sportieve actie en gemeenschapszin te worden. Geef je op, alleen of met een team, en draag bij aan een verbonden Breda. Voor inschrijving en meer informatie, bezoek de officiële website: Straatraad Voetbaltoernooi.

Zet je beste beentje voor en scoor niet alleen op het veld, maar ook voor gelijkheid!

Meer op de agenda
Wil je wat kwijt of nooit meer iets missen?

Heb je een vraag, opmerking of een idee? Laat het ons weten! En abonneer je zeker op onze nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte.